بیمارستان کودکان مفید

بیمارستان کودکان مفید

تعداد مراجعان بیمارستان مفید در یک سال :

۱۵۵٫۰۰۰ بیماران سرپایی

۱۳٫۰۰۰ بیمار بستری (که از این تعدا ۵٫۰۸۰ بیمار نیاز به عمل جراحی دارند).


خیریه کودکان ایران از پروژه های تجهیزاتی زیر در این بیمارستان حمایت کرده است:


پروژه ۱: فراهم کردن تجهیزات جراحی های بسته ۲۰۱۱ .


پروژه ۲: فراهم کردن تجهیزات برش و شکاف استخوانی ۲۰۱۳ .


پروژه ۳: فراهم کردن تجهیزات رصد مغز ۲۰۱۴ .

پروژه ۱: فراهم کردن تجهیزات لاپاروسکوپی و جراحی های بسته‌ی موسوم به "سوراخ کلیدی" ازKARL STORZ

   آلمان درسال ۲۰۱۱  به ارزش ۵۴٫۹۷۹ پوند  .   

تجهزات جراحی های بسته‌ی موسوم به جراحی‌های "سوراخ کلیدی" از جمله‌ی مهمترین تجهیزات فراهم شده برای بیمارستان کودکان مفید بود هستند. این تجهیزات باعث کاهش خطر جراحی های کودکان می شوند. این تجهیزات باعث کاهش میزان استفاده از مواد بی حس کننده در حین جراحی‌ها، کاهش خطر عفونت و در نهایت کاهش میزان مرگ و میر در جراحی های حساس می شوند و به علاوه زمان و هزینه های بهبود را به نحو قابل ملاحظه ای کاه می دهند. بر اساس تخمین ها سالانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ عمل جراحی از این تجهیزات بهره مند می شوند. بودجه‌ی لازم برای تهیه این تجهیزات از طریق برنامه‌ی "درجستجوی سیمرغ" و نیز با کمکی به مبلغ بیش از ۱۷٫۰۰۰ پوند از سوی خیری ناشناس فراهم شد.

تجهیزات موردنظر در ژانویه سال ۲۰۱۲ به بیمارستان تحویل داده شد. 


ویدیو :

این فیلم کوتاهی است که در بیمارستان مفید گرفته شده است (برای مشاهده فیلم اینجا را کلیک نمایید). این نمونه‌ای از جراحی هایی است که به طور معمول در این بیمارستان و با استفاده از تجهیزات فراهم شده توسط خیریه کودکان ایران انجام می شود. این فیلم نمایش دهنده جراحی پسربچه‌ای است که با درد معده در بیمارستان مفید بستری و تشخیص آپاندیسیت برای او داده شده است. این ویدیو نشان می دهد که عمل جراحی کمتر از ۵ دقیقه طول کشیده است و بیمار در پایان روز با تنها ۲ سانتیمتر برش و بخیه بر روی شکمش به خانه بازگشته است. با کمک تجهیزات فراهم شده آپاندیس با یک سیلر ویژه و بدون خونریزی برداشته می شود.


متن استخراج شده از گفتگوی ویدیو کلیپ:
مادر: "پسرم برای ۳ روز درد شکم و بی اشتهایی داشت. او دیشب بستری شد و مشکل او آپاندیسیست تشخیص داده شد. تصمیم گرفته شد که از روش جراحی بسته‌ی سوراخ کلیدی استفاده شود که در آن نیازی به عمل جراحی باز نیست و صرفا با استفاده از یک برش کوچک برای لوله هادی لاپاراسکوپی انجام می شود. من ممنونم که آنها از این روش برای پسرم استفاده کردند."

پسر: [-چرا به بیمارستان آمدید؟] "برای اینکه درد شکم و اسهال داشتم. به بیمارستان مفید آمدم به من گفته شد که آپاندیسیت دارم و باید با استفاده از تجهزات ویژه آپاندیس برداشته شود."

 پروژه ۲: فراهم کردن تجهیزات برش و شکاف استخوانی ۲۰۱۳ (به ارزش ۳۷۴۳۰ پوند) .

این تجهیزات برای برش و دسترسی آسان‌تر به مناطق مورد نیاز در جراحی‌های جمجمه و استخوان ضروری است. این تجهیزات کمک می کنند تا آسیب به استخوان ها و بافتهای اطراف آنها به حداقل برسد و در مراحلس بهبود، به خصوص در نوزادان و کودکان، تسریع شود.

بودجه مورد نیاز برای تهیه‌ی این تجهیزات از جمع ۴٫۰۰۰ پوند کمک انجمن پزشکی ایرانیان انگلیس ، ۵٫۰۰۰ پوند کمک اهدایی یک خیر ناشناس و نیز کمکهای جمع‌آوری شده از طریق برنامه های خیریه کودکان ایران فراهم شد.

پروژه ۳: فراهم کردن تجهیزات رصد مغز ۲۰۱۴ (به ارزش ۲۰۲٫۵۴۳ پوند) .

این تجهیزات برای بیمارستان در این بود که پیش از این در هر سال بیش از ۱۰۰ عمل جراحی مغز بصورت "کور" انجام میشد؛ یعنی به دلیل نبود تجهیزات رصد مغز پزشکان نمی دانستند که محل تومور کجاست و یا با چه مواردی در طول یک عمل جراحی جمجمه ممکن است مواجه شوند. تجهیزات رصد مغز پیش از انجام عمل جراحی اطمینان بخش و در طول انجام عمل ضامن دقت است.


خیریه کودکان ایران از زمان برنامه جشن خیریه در نوامبر سال ۲۰۱۱ برای اولین بار شروع به جمع آوری کمک های مالی کرد و با استمرار این کار در برنامه سیزده به در آوریل ۲۰۱۲ و در برنامه‌های دیگر سرانجام موفق شد که بعد از ۲ سال و نیم تلاش، یک دستگاه رصد مغز را به ارزش ۳۲۱٫۵۷۰ پوند در سال ۲۰۱۴ خریداری کند.

Share by: